Espanja

Espanjan matkakohteista löytyy kaikille jotain. Olit sitten perinteistä matkapakettia hyödyntävä rantaleijona, kulttuurinnälkäinen kaupunkilomailija tai omatoiminen patikoija, on Espanjalla tarjota sinulle unelmiesi lomakohde. Valittavan on useita Espanjan kaupunkikohteita, kuten Barcelona, Valencia tai Malaga. Viimeksi mainituu on myös rantakohde ja Malagan lentokentän kautta saavutaan Aurinkorannikon muillekin rantaloma kohteille.

Kanariansaaret on Espanjalle kuuluva itsehallintoinen saariryhmä, joka on muodostunut suosituksi matkakohteeksi ainaisen auringonpaisteensa ja taianomaisen luontonsa ansiosta. Jalokiven lailla kimaltava meri valkoisine hiekkarantoineen on taannut Kanariansaarille vahvan turismikulttuurin joka sopii niin lapsiperheille kun hauskanpitoa etsivällekin. Monet matkatoimistot järjestävät saarille valmiita pakettimatkoja edullisesti ympäri vuoden. Kotimainen Finnair lentää Kanarian saarille myös reittilentoja.

Saariryhmän läntisen puolen muodostaa Santa Cruz de Tenerifen maakunta, johon kuuluu saarista neljä. Itäisen puolen muodostaa Las Palmasin maakunta, johon kolmen pääsaaren lisäksi lukeutuu usea pienempi saari.

Santa Cruz de Tenerifen maakunta

Teneriffa
La Palma
La Gomera
El Hierro

Las Palmasin maakunta

Gran Canaria
Lanzarote
Fuerteventura (Fuerteventuralle lasten kanssa sivu)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *